Miért van kellemetlen szaga a bőrnadrágomnak?
Figyelt kérdés
1 hónapja vettem,még nem volt rajtam,a szekrényembe tároltam a többi ruhám közt.De olyan büdös,kellemetlen szagu,hogy nem akarom felvenni....30ezerért vettem,szóval kidobni nem akarom.Mit lehet tenni?2011. jan. 23. 10:27
1/7 anonim válasza:
Gondolom eredeti bőr ha 30volt.Annak pedig van egy kellemetlen szaga.Ne tárold szekrénybe,hanem felakasztva,hogy szellőzzön,de előtte mosd ki.
2/7 anonim válasza:
Bőrt nem igazán lehet mosni, ha viszont mégis arra szánod magad akkor vegyél bőrolajat, vagy bőrviaszt és azzal ápold le, különben kiszárad.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy eredeti bőr.Eszembe sincs mosógépbe kimosni!Mondjuk azt sem értem miért nincs benne olyan cimke,hogy hogyan lehet tisztitani.
2011. jan. 23. 10:57
4/7 anonim válasza:
Sajnos a bőrnek van némi szaga. Mondjuk tényleg nem mindegy, hogy milyen erősségű. Én egy bőrkesztyűt dobtam el, mert rosszul voltam a szagától, a kezemről sem jött le a szag kézmosás után sem.
próbáld meg szellőztetni, bár nekem nem használt.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem van 2 bőrkabim is,de azoknak kellemes bőr illatuk van,szerintem a bőr fajtájától is függhet,nemtudom.Szellőztetem.
2011. jan. 23. 13:55
6/7 anonim válasza:
Halott állatoknak általában nincs jó illatuk.
7/7 anonim válasza:
Nem halott állat szaga van, hanem a cserző anyagnak az illata. Általában nagyon finom, de előfordulhat, hogy némelyik anyagnak erősebb szaga van. Megszokás kérdése, nekem bejön, inkább a kínai ruhák/cipők undorító gumiszagától vagyok rosszul.
Hordjad párszor aztán valamennyire átveszi a te szagodat úgy sokkal elviselhetőbb lesz, ha most még nem is jön be annyira. Ha buliba mész fújd be parfümmel egy picit valami édeskésebb illatúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!