Hol találok ilyen felsőt? Már olyan sok helyen néztem - még kínaiban is - de vagy túl rövid volt vagy olyan volt a szabása mint egy zsáknak.
2011. jan. 22. 01:35
2/4 anonim válasza:
ha nem találtok sehol sem ilyen felsőt akkor lehet csináltatni is és akkor te mondod meg hogy milyen legyen úgy biztos egyedi lesz de ez csak egy ötlet
3/4 anonim válasza:
milyen undorító beckhamné lába a 3.képen pl. :|
amúgy nekem kínaiból van, és rajtam nem olyan mint egy zsák. tehát nem tudom, milyen az alakod?:D
4/4 A kérdező kommentje:
az alakommal nincs semmi, csak a legtöbb boltban bő szabásúak voltak a hosszabb pulcsik. a kínaiban meg vagy ujjatlan felső voltak és tele voltak aggatva ízléstelen díszítésekkel meg mintákkal..
Nekem annyira mindegy hogy hol, csak találjak már egy egyszerű hosszú pulcsit, ami deréknál szűkített.
2011. jan. 22. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!