Hol lehet NKS-es pólót vagy pulóvert venni/rendelni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 20:28
3/9 A kérdező kommentje:
Ez egy zenei banda. (Nem közölt sáv) Hát igen nem feltélenül egy divatzene szerencsére:)
2011. jan. 21. 20:48
4/9 anonim válasza:
Gondoltam, hogy valami banda lehet. Amúgy nem divat zenéket hallgatok...
5/9 A kérdező kommentje:
Ennek örülök:)
2011. jan. 21. 21:21
6/9 anonim válasza:
elvileg lehet még a Hagyagelegancia Soppból rendelni vagy venni NKS pulcsit ...
www.hanyagelegancia.hu
7/9 Mrokos válasza:
Gondoltam, hogy primitíven le divatzenézi valaki :)
Mert a sok kis csíra 10-15 éves nyalná a f*szukat az pont nem azt jelenti hogy divat zene! Na mindegy én ismerem őket és nincs semmi baj velük se a zenéjükkel!
8/9 anonim válasza:
találtál azóta?:D engem is érdekelne. most írtam a BP Shop-nak meg a Hanyag Eleganciának. én attól félek, hogy ha lesz is, nem az én méretemben, mivel csaj vagyok:D
9/9 anonim válasza:
Most nyílt egy nagyon király bolt a Lurdyban (Zene Boutique), már van webshop is ha még esedékes lenne a vásárlás akárkinek! :) www.zeneboutique.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!