Szerintetek ciki a "tevepata"?
Figyelt kérdés
Lányok, szerintetek ciki, vagy menő, ha látszik a nemi szervünk körvonala a ruhán (fürdőruhán) keresztül? Volt már neketek ilyen?
És a fiúk szerinte? Nektek tetszik, ha egy lány így öltözik?
2011. jan. 21. 18:54
1/10 anonim válasza:
Menő ?? Ez már menőség tárgya ? Beszarás :D
Amúgy rohadtul égő.
2/10 anonim válasza:
Szerintem szörnyű látvány. Messziről kerülöm az olyan ruhadarabokat, ami tevepatát eredményez.
4/10 anonim válasza:
Nem veszek fel olyat, amiről tudom, hogy így fogok benne kinézni.
Ha azt akarnám, hogy mindenki tudja, hogy néz ki a nemiszervem, nem öltöznék fel derékon alul. :/
Nem tartom szép látványnak sem.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki jól, elég gáz, ha "bevág" a naci vagy mit tudom én mi. Ha alapjáraton húsos a punci, azt bírják a pasik, de szerintem jobb, ha ez csak az ágyban, meztelenül derül ki a barátoddal, nem pedig úton-útfélen.
7/10 anonim válasza:
Aa tevepata legalább olyan ciki mint a kivillanó "munkásmosoly" a nadrágból
8/10 anonim válasza:
milyen kérdés.. már hogy lenne menő?!! :'D
9/10 anonim válasza:
istenem XDDDD
ezen nem tudom, hogy röhögjek vagy sírjak XDDDDDD
hordd, ha ettől te menőnek érzed magad XDDDD
10/10 anonim válasza:
Akinek fürdőruhában olyan az nem tud ellene mit tenni.hiszen csaknem lehet nadrágban fürödni a strandon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!