Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködnek a franciák?

Hogyan öltözködnek a franciák?

Figyelt kérdés
segítséget kérek hogyan öltözködnek a franciák?
2011. jan. 19. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Mész ki országukba és be akarsz olvadni? :)

Amúgy ugyanúgy, mint mi, vagy bármely európai. Mikor ott voltam, volt aki nagyon divatos volt (mint pl. nálunk a plázában a legtöbb kiscsaj), vagy nagyon pacuha. Szóval semmi extrára ne gondolj. :))

2011. jan. 19. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
nem farsangon mindenféle országbeli embernek öltözünk be és én francia vagyok
2011. jan. 19. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Igy már más... Akkor nem a hétköznapi francia embert kell megjelenítened, hanem pl. egyfajta elegánsabb viselkedést. Legyél lassú, tégy kecses kézmozdulatokat és mozogj arisztokratikus fölényességgel. Finom ruhadarabokat válassz, nekem pl. ha francia divatról van szó, akkor a pasztell színek, a magasan felhúzott szoknyák jutnak eszembe belehúzott virágos, fodros blúzzal, virágos kiegészítők szipkás cigi, kesztyű, kalap, vékony testalkat (ami furcsa, mert kint sok elhízott embert látni...). Egyszerű, mégis látványos, romantikus elegancia. Ennél jobban már nem tudom ezt leírni. Nézegess még híres francia színésznőkről képeket, hátha segítenek.

Pl.

Audrey Hepburn

Sophie Marceau

2011. jan. 19. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!