Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű sál való egy...

Milyen színű sál való egy sötétbarna hajú férfinak?

Figyelt kérdés
Meg akarom lepni barátomat egy sállal, de azon gondolkozok, hogy milyen színű sál illene hozzá? Sötétbarna haja van, s leggyakrabban barna/kék holmikat hord, a kabátja tengerkék. Hagyományos, téglalap alakú sálakban gondolkozok. Valaki tudna tippet adni?
2011. jan. 17. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
A fekete nagyon elegáns, és mind a kettőhöz megy. (a barnához és a kékhez is). Ugyanígy a fehér is, de az elég kényes szín.
2011. jan. 17. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy válassz sálat, hogy valami más ruhadarabjához passzoljon. Nézd meg, milyen színű kesztyűt vagy cipőt hord. Ha még sem ez alapján válogatsz, akkor a fekete az, amivel nem nagyon foghatsz mellé. :)

20L

2011. jan. 17. 06:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, a piros is jó lenne, ha olyan a stílusa.
2011. jan. 17. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet kapni nagyon szép csíkos sálakat:) Van benne fekete, piros..már nem tudom, de én ilyet vettem és hatalmas sikert aratott.
2011. jan. 17. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:
kék
2011. jan. 17. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!