11/20 A kérdező kommentje:
te írtad h ki segít felgyújtani a gyárat? xD
2011. jan. 29. 22:48
13/20 anonim válasza:
:) Justin Bieber jutott az eszembe ezekről. Amúgy szerintem az első sokkal jobb.
14/20 anonim válasza:
Erről amúgy meg kinek nem Justin Bieber jut eszébe?:D
Én amúgy az elsőt választanám :) szerintem az sokkal jobban néz ki és takarítai is könnyű.
15/20 anonim válasza:
pedig amikor megvettem még milyen egyedi voltam vele... :S
16/20 elodka válasza:
Most is azok vagyunk, mert nem engedheti ezt mindenki meg magának+ ezen az oldalon mindenki szerint minden tömegcucc :D de komoly:P egyszer terveztem egy cipőt ilyen internetes szarsággal és arra is mindenki írta h "jajj már mindenkinek ilyen van" meg hogy "tömgcucc szal ne vedd meg" ne hidjetek ezeknek!!
18/20 A kérdező kommentje:
3hónap alatt jött meg amerikából. nagyon szar.. első nap már az oldaláról lekopott az a csík. egy hét múlva az eleje szakadt el a mindkétoldalon, alja teljesen elvan kopva. 1 hónapja van meg de most veszek egy újjat!
2011. ápr. 26. 20:41
19/20 anonim válasza:
Így jár az, aki nem hallgat a másikra. A buta ember meg nem tanul a hibájából.
20/20 Szeles Laszlo válasza:
Kéééék :D:D:D:D vagy ez :D:D [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!