Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet lovagló nadrágot venni?

Hol lehet lovagló nadrágot venni?

Figyelt kérdés
Békés megyében lakok, ebben a városban csak egy durkáló van, ahol árulnak, persze van lovasbolt, de nem a 10ezer forintos nadrágokra gondlok, a használt is bőven megfelel, csak ebben a duriban eddig egyet sikerült venni, a többi vagy nagoyn kicsi, gyerek méret, vagy semmilyen.. Van valami nagy duri a környező településeken, ahol nagy választék van? Gondolok Szegedre, Kecskemétre.. Olyan megoldás is érdekelne, mint mondjuk Pesten az Ázsia áruház, bár még nem voltam, de anya mondja mindig, hogy mennyi minden van ott, stb.. Szóval ilyen boltok is megfelelnek, de nem fontos, hogy a legújabb varrás, a legjobb anyag, stb legyen, csak egy 15 éves méretében legyen valamilyen nadrág. Köszi:) 15L
2011. jan. 15. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát segíteni nem nagyon tudok bocsi,viszont az nem dúrkáló(xD) túrkálónak hívják,mivel turkálni kell a ruhák között.Érted.:D
2011. jan. 15. 18:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, ezen már sokat gondolkoztam, de van ahol turkáló van kiírva, van ahol durkáló, és ennek megfelelően a turi, és a duri.. De hogy az első váaszoló kedvére tegyek, javítok: *turkáló:)
2011. jan. 15. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát éppen ajánlani akartam a Decatlont,mert ott vannak lovasfelszerelések is,de 10ezer alatt nem kapsz ott.Viszont akkor érdemes a neten nézni pl.:vatera.hu ott használt ruci a többsége.
2011. jan. 15. 19:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Igeeeeeeen, decathlont pont ebben a pillanatban néztem, nőiben van 5000ért is, úgyhogy szerintem az lesz, metr a gyerek már kicsi, vaterát azért nem vállalnám, mert szeretném felpróbálni. Van, hogy csak egy egy centivel kéne nagyobb, kisebb, vakon nem veszek semmit, tanulság. Köszi:)
2011. jan. 15. 20:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor jól van:-).Szívesen.
2011. jan. 15. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Decathlon

Én ott vettem Fouganza gyerek lovaglónadrágot 3990-ért, akció volt. Még karácsony előtt :)

2011. jan. 23. 12:44
 7/12 anonim válasza:
Dechatlon ott vanválaszték, és nem olyan drága mint egy lovasboltban! ;)
2011. febr. 6. 10:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Mi is voltunk tegnap, vettünk is kettőt. Tényleg olcsók, háromezer forintért is lehet nadrágot kapni, kb ennyi a turiban is, ami ráadásul használt, bár a bajom inkább azzal van, hogy millió nadrágból kétmillió ötéves méret, és rám egyik se jó:/
2011. febr. 6. 14:48
 9/12 anonim válasza:
a decatlonba vettem én 1 héétel ezelőtt nem használt nadrágot 3000 ért;] szoval van 10ezer alatt is:D
2011. febr. 13. 16:08
 10/12 A kérdező kommentje:
mi is ott, pont annyiért:D
2011. febr. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!