Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor lesznek jobban leárazva...

Mikor lesznek jobban leárazva a ruhák?

Figyelt kérdés

Már a két ünnep közt elkezdtek leárazni, de azóta nem áraztak le még jobban?Elsősorban Stradivarius, bershka, Zara, H&M érdekelne!

Farmerek még mindig 4-5-6E

Felsők:2-3E

Pulcsik:3-4-5-6E(attól függ milyen)

Szal mikor lesznek 70%-ra leárazva a dolgok?Szal felsők 1000-1500-ért, farmerek 3E, pulcsik2-3E?

Valaki tud konkrét időpontot?

2011. jan. 15. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ezekbe az üzletekbe nem nagyon járok, de ahova én szoktam ott nem kapok meg egy felsőt 1000-1500-ért. Sajnos a márkát megkell fizetni :\Mondjuk a Berhka-ban láttam pólókat 1000-2000 Ft-ért
2011. jan. 15. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezekben a boltokban nem lesz olyan leárazás , amire te gondolsz , főleg nem a Zarában !Ezek közül a Zara a leg nívósabb , ahol láthatod , hogy most mégjobban feljebb vitték az árakat. Ez pl. nem összehasonlítható a Berskával. A berskában talán már lehet ennyiért kapni , de ... mindegy én nem szeretem a Berskát. A H&M ben ez az utolsó leárazás , mert mint már láthatod egyre csökken a leértékelt rész és csak azok maradnak , amik már senkinek nem tetszettek :/ szóval ott se számíthatsz további leárazásra. A Stradivariusról szintén nem hiszem , hogy jobban leárazna , mert már így is nagyon durván olcsó pl. 1300 egy póló !

Ennél olcsóbb nem lesz az biztos ! Az összes leárazás január 27ig tart és max azokra a ruhákra adnak még kedvezményt , amiből nincs méret max 1-2 (de a nagyobbak nem 36-38) vagy nem tetszett túl sok embernek. Én már 3x voltam ezekben a boltokban és nem töltik újra. Ami van az marad. Nincs most semmi sem a raktárukon csak az új kollekció. Szóval ha akarsz vásárolni akkor itt az idő és ne várj tovább . Talán max a Berskára.

2011. jan. 15. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
ennél nagyobb leárazások már nem nagyon lesznek,mert pár hét és jön a tavaszi kollekció!
2011. jan. 15. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
A héten voltam két plázában is, a felsők Zarában, Bershkában, New Yorkerben, Stradivariusban 2000-3000 Ft körül voltak nadrágok általában 5000 Ft-tól, pulóverek szintén 4000-5000 Ft között. Ahol valamivel még olcsóbbak voltak, az a Reserved, szép hosszú pulcsik voltak 3000 Ft-ért, szoknyák, feslők 2000 Ft körül.
2011. jan. 15. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!