Mikor lesznek jobban leárazva a ruhák?
Már a két ünnep közt elkezdtek leárazni, de azóta nem áraztak le még jobban?Elsősorban Stradivarius, bershka, Zara, H&M érdekelne!
Farmerek még mindig 4-5-6E
Felsők:2-3E
Pulcsik:3-4-5-6E(attól függ milyen)
Szal mikor lesznek 70%-ra leárazva a dolgok?Szal felsők 1000-1500-ért, farmerek 3E, pulcsik2-3E?
Valaki tud konkrét időpontot?
Ezekben a boltokban nem lesz olyan leárazás , amire te gondolsz , főleg nem a Zarában !Ezek közül a Zara a leg nívósabb , ahol láthatod , hogy most mégjobban feljebb vitték az árakat. Ez pl. nem összehasonlítható a Berskával. A berskában talán már lehet ennyiért kapni , de ... mindegy én nem szeretem a Berskát. A H&M ben ez az utolsó leárazás , mert mint már láthatod egyre csökken a leértékelt rész és csak azok maradnak , amik már senkinek nem tetszettek :/ szóval ott se számíthatsz további leárazásra. A Stradivariusról szintén nem hiszem , hogy jobban leárazna , mert már így is nagyon durván olcsó pl. 1300 egy póló !
Ennél olcsóbb nem lesz az biztos ! Az összes leárazás január 27ig tart és max azokra a ruhákra adnak még kedvezményt , amiből nincs méret max 1-2 (de a nagyobbak nem 36-38) vagy nem tetszett túl sok embernek. Én már 3x voltam ezekben a boltokban és nem töltik újra. Ami van az marad. Nincs most semmi sem a raktárukon csak az új kollekció. Szóval ha akarsz vásárolni akkor itt az idő és ne várj tovább . Talán max a Berskára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!