Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki a nyakkendő hétközn...

Miért ciki a nyakkendő hétköznapi viselete?

Figyelt kérdés

nálam a nyakkendő viselése hétköznapi dolognak számít, de előfordul, hogy csúfolnak ez miatt, tényleg nagyon ciki? ne hordjak a hétköznapokban?

15/f

2011. jan. 15. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Még csak 15 vagy. lehet nem úgy látod még magad a tükörben ahogy kéne azaz nincs akkora ítélőképességed magaddal szemben (sem). Mihez hordod? öltönyhöz tuti nem ciki, de ha egy szakadt rongyos pólóhoz felveszed az nem néz ki jól, de ha van tetőtől talpig egy stílusod és ahhoz a nyakkendő is megy akkor nem hinném, hogy csúfolás célpontja lenne.
2011. jan. 15. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljes stílus és ízléshiányra utal, azért.

Amúgy is, a te korodban még egy alkalmon is kicsit vicces az öltöny, mert nem vagy férfi messziről sem. :D De ha kell, hát kell.

Viszont épp ez a dolog lényege, hogy alkalmi és elegáns viselet. Hétköznapra én sem hordok csak úgy kosztümöt, vagy báli ruhát, mert egyszerűen azzal ledegradálnám. És mivel fejezném ki, hogy éppen elegánsabb akarok lenni?

Hozzá nem illő dolgokkal viselve meg... hát ne haragudj, de tényleg nevetséges. Színpadon egy rocksztáron oké, de te nem vagy az.

Ha valamit mindenképp akarsz a nyakadba, akkor vegyél egy klassz nyakláncot, valami szörföset pl, nekem az tetszik, ha kicsit elegánsabb a stílusod, akkor egy vékony láncot (de azért ne valami fukszot).

2011. jan. 15. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagyis csak degradál, le nélkül ^^" xD Vacak nyelvi babonák, rámragadnak ezen az oldalon. :(
2011. jan. 15. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne. Én is szeretnék nyakkendőt csak úgy hordani. De nem merek, mert lehet hülyén néznék ki.

Viszont vannak ezek a vékonyabb szabású nyakkendők, amiken látszik, hogy nem öltönyhöz vannak tervezve, na sztem azokat lehet venni csak úgy is. Sima inghez, vagy fekete inghez, vagy akármilyen inghez. Bár pólóhoz sztem nem kéne. Na de írjatok véleményt, mert a kérdést én is feltehettem volna.

20f

2011. jan. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!