Hol lenne érdemes nekem ruhát és cipőt vásárolni?
A gyerekboltokban már minden ruha és cipő kicsi rám.
Próbálkoztunk már ilyen "felnőttesebb" boltban vásárolni, pl. New Yorker, de azt mondja anyum, hogy ez a ruha fajta még nem nekem való. A lábam pedig 7-es, így normális cipőt se nagyon kapunk, mert eláll a lábamtól és csak magas sarkúak vannak. Kis városban élünk, szétnéztünk minden üzletben, ugyanazt mutatják, mint tavaj...
Hova lenne érdemes benézni, ahol normális ruhákat/cipőket lehet kapni?
ÜDV, 12/L
ööö...félreértetted, nem nálunk van a new yorker be kell utazni. és már a közeli nagyobb városokban szétnéztünk, de hát ott sincs nagyon ami nem kislányos de nem is felnőttes :S
amúgy a kínaikban meg a turikban is már szétnéztünk.
köcce a válaszokat!
7-es lábra nagyon sok nem magas sarkú cipő van
nekem 8-9es a lábam és csak 1 magassarkú cipőm van.
szerintem ahol new yporker van ott kinai is am meg a new yorker az kifejezetten olyan volt ahol különböző stilusú ruhák vannak egy helyen.
szerintem is C&A az ami jó vagy vmelyik kinaiba tuti találsz jót
szerintem 12évesen simán hordhatsz olyan polokat aminek nincs kivágása viszont ilyen "nagylányos" gondolok itt a hosszított felsőkre meg ilyenek.
szerintem ha nincs kivágása akkor azzal semmi gond nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!