Miért olyan nagy divat a farmer?
Figyelt kérdés
Az osztályban 40-ből 39-en farmert hordanak.2009. jan. 31. 22:25
1/8 anonim válasza:
mert kényelmes,egyszerű viselet és jól is néz ki,a sötétebb színűek pedig nehezebben koszolódnak és szerintem strapabíró is.
2/8 anonim válasza:
Nekem is szinte csak farmer nadrágom van de nem kimondottan divatból hordom ha nem mert kényelmes,szerintem jól is néz ki,és nekem is a sötétebbek tetszenek.
3/8 anonim válasza:
pff.. el tudnál képzelni másba?
4/8 anonim válasza:
pff... mondjuk én eltudnám képzelni másba.
5/8 anonim válasza:
Azért, mert lehet hozzá öltözni... én van , hogy dorkóval hordom, van hogy tűsarkúval és csini felsővel. egyszerre csinos és sportos is lehet, attól függ, mivel viseled.
6/8 anonim válasza:
3. válaszoló: nah mondd mibe tudnál még elképzelni, kíváncsivá tettél!
7/8 anonim válasza:
mert variálható,egy csinos felsővel és cipővel elegáns,egy sportosabb felsővel sportosXD:D
nekem egy nacim van ami nem farmer(fekete alkalmi gatya)
8/8 anonim válasza:
Azért, mert majdnem mindennel fel lehet venni, kényelmes. Egy sportcipővel sportos, egy magassarkúval nőies. Ráadásul a tapadósabb fajták kiemelik a popsit:P Akármilyen felső illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!