Milyen szín illik barna hajú és szemű lányhoz?
Hát, ez attól is függ, hogy milyen stílusú vagy. Szal diszkós, rocker, rapper stb...
Általában az ilyen lányokhoz, legalább is szerintem, jól áll a barnásabb színek. A kék farmer, az mindenkinek jól áll, a felsőrész, meg leginkább valamilyen világosabb barna áll jól. De ezt saját magadnak kell meglátni, hogy melyik ruha ill. szín áll jól. Igaz ezt nagyon befolyásolja a környezeted. Ami a lényeg: magadnak akarj megfelelni, ne másnak.
hát föleg visszahuzódo nem tul feltünö az öltözködésem. Ám parkouroztam meg fociztam is igy a sport is megvan bennem.
Most vagyig nyárin megyek valami ilyen különleges alkalomra igy gondoltam megkérdem melyik szin ál jol általába az én tonusomnak.
Ugyanmár... Barna haj,barna szem, és akkor barna meg fekete ruhák? Ne már... :S
Ugyanezek a paramétereim és főleg a lila és a piros áll jól, de nem rossz a mályvaszín sem.:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!