Mi a véleményetek a bőrnadrágról? Melyikőtöknek volt? Hogy érezte magát benne? Műbőr, vagy valódi bőr? Melyik magyar híres sztáron láttatok bőrnacit?
Van bőrnadrágom, kényelmes, tartós és szexi, de amit a mostani plázanők csinálnak az elég szánalmas, a bőrnadrághoz acélbetétes vagy valami rockercsizma való nem ezek a platformtűsarkú tipegők.
Lesz.arom a magyar "sztárokat" nem nagyon határozza meg az ízlésemet, hogy melyik majon miben riszál a tvben.
Off:Én nem lennék büszke,hogy olyan kabátot hordok,ami álatszőrből van.Sőt...
A bőrnadrág meg a rockereken áll jól szerintem,ezek a szűk fazonok számomra túl ribisek.
Hát akkor egészségedre,Te hord úgy nyugodtan...ezért is írtam,hogy számomra ribis,másnak lehet más véleménye.Azt meg tudom jól,ha felvenném a férfiaknak kiesne a szemük a helyéről,mert a fenekem vonala pl. tisztán kirajzoldik,nade kérem...Kit érdekel ki csorgatja rám a nyálát?3éves párkapcsolatom van,ha valamit meg akarok mutatni a páromnak,akkor azt otthon teszem,nem más férfiaknak akarok bejönni.Illetve ennek ellenére,nőiesen öltözködömés szeretek tetszeni,de nem mindegy,hogy azt mondják rám az emberek:"Nézd,hogy kitette mindenét,de meg..sznám"vagy"Nézd milyen szép az a lány"
Ez meg az én véleményem.
Ez a válasz 42%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 01-13 11:41
osztom,véletlen leszavaztalak,bocsi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!