Mi olyan drága az Armani farmereken? Szeretnék egy olyan Armani farmert ami a Mel gibsonnak volt a Halálos Fegyverben, és a Palimadárban, szerintetek emnnyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az a farmer, ami mel gibsonnak volt a halálos fegyverben, és a palimadárban, emellé szeretnék egy cpnverse cipőt, vagy valami hasonlóan jóféle cipőt:Dhja, és szerintetek ezzel a cipővel hogy állna:
Vagy inkább jobb lenne ezzel:
És a másodiknak van még rövid szárú változata,( [link] szerintetek melyik lenne a legjobb? Ingekkel hordanám, nem vagyok sem rertos, sem rapper semmi, csak szimplán emgtetszett ez az öltözet, apropó az a farmer mennyibe fájhat? vagy van hasonló farmer olcsóbban? nem sánnk rá 50 ezre...
2011. jan. 12. 11:15
1/8 anonim válasza:
50 ezerből nem úszod meg, az egyszer biztos. Annyiért csak megmutatják.
2/8 A kérdező kommentje:
:S, és nincs valami olcsóbb megoldás? mert ha ennyi hagyom a francba, nem vagyok elkényeztetett kis segg "pawa", meg egyébként is, 50 ezeret nem adok ki egy farmerra, meg egy cipőre, de azért megtudnád mutatni azt a farmert, mármint a nevét vagy valami mert fogalmam sincs igazából hogy mennyibe fájhat stb. aztán hátha van valami olcsóbb helyen
2011. jan. 12. 11:31
3/8 anonim válasza:
Szerintem az Levi's volt, nem? Amúgy Armaninál a nevet fizeted... Barátnőm vett 4 éve Kelvin Klein farmert, ő arra esküdött. 2x húzta magára, aztán a kezében maradt az övtartó... továbbá mállott az anyag... Én a Levi's mellett tettem le a voksom 1000 éve. És egyetlen egyszer sem csalódtam.
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig én is Levi's-t vettem, soha semmi gondom nem volt vele, igazából az armani kimondottan unszimpatikus, de csak ott láttam ilyen farmert, sajnos képet nem tudok mutatni, egyébként egyáltalán nem vagyok divat bolond, szerintem a 4-ezres farmer is lehet jó
2011. jan. 12. 11:43
5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg a Retro farmerekről valami tapasztalat? végül is lehet hogy baromság ez az egész, mert nagyon drága lenne, meg lehet hogy ki is röhögnének már ilyen ruhákban, sajnos oda vagyok a 80-as 90-es évekért:D
2011. jan. 12. 11:44
6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként várom a további ötleteket:D
2011. jan. 12. 11:53
7/8 anonim válasza:
11:38 Én is szeretem a '80-as '90-es éveket. Tök fura, hogy a fiatalok ugyanolyan ruhákban járnak, mint a szüleik fiatal korukban :)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát jah, de ha belegondolsz akkor jobb is mint ez a mostani graffitis rapper divat, meg ezek a "beszart" gatyák, vagy az olyan lányok akik kirakják mindenüket, szerintem a '95-környéki idők voltak még szép évek, akkor még nem rohant így a világ, meg jó farmerok voltak:D:P
2011. jan. 12. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!