Szerintetek gáz, ha szeretem a gyerekes dolgokat?
Gondolok itt arra, hogy szeretem a harisnyanadrágokat, imádom a síoverálokat, és olyan bakancsot/csizmát szeretnék, amilyet a felsős diákok hordanak, nyilván fiúsat. Simán viselnék akár Scooby-Doo -s ruhadarabokat, szeretem a rajzfilmeket. Csak hát persze a többség megvetne az ilyen dolgaim miatt, ezért nem teszem.
F/19
Imádom Scoobyt :D Szerintem azt hordhatnál, bár te ismered a könyezeted.
Harisnya alatt mit értesz ?? Nejlon vagy pamut ? A hideg ellen, ugye ? Inkább hordj jégeralsót, ha fázol. Szerintem azzal nincs gond, hogy szereted a meséket, mert sokan szeretik, én is.
MOndjuk linkelhetnál az általad elképzeld ruhadarabokról.
Ha szereted hordjad!!
22L vagyok, nekem egy csomó mesefigurás ruhám van! :)
Síoverál? :) még nem láttam senkin! Vedd fel, járkálj egy napot benne a plázákban, aztán lehet 2 hét múlva más is ilyet fog hordani :)
A síoverált nyilvános helyen hordod? Mert úgy elég gáz. Ha télen kirándulásra, kutyasétáltatásra, vagyis szabadidőben veszed fel, az nem gond, de egy plázában nevetséges.
A mesefigurás dolgokkal nincs gond, szerintem poénos egy olyan felső.
A fiúsabb bakancs nem gáz.
A pamut harisnyanadrág nekem nagyon nem jön be.
Szóval van amiben nem néz ki hülyén, de nem kell túlzásba esni.
sztem nincs ezzel semmi gond:DD
18f
Én a mesefigurákat imádom. :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!