Csajok! Milyen bugyit hordtok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok! Csak kiváncsi vagyok rá mi a legnépszerűbb!2011. jan. 9. 19:31
11/27 anonim válasza:
Változó,kedv függő is. Általában tangát, féltangát, normált nagyon ritkán.
Alkalmakkor csak is francia, tanga. ;)
13/27 anonim válasza:
pár éve kizárólag csak tangát, de most már fel nem venném!!! fél tanga vagy normál. egészségesebb is és szexibb szerintem.
14/27 anonim válasza:
Mindig is tangás voltam, mert számomra az a legkányelmesebb viselet nadrág alá, hisz szinte nincs is. Nyáron sokszor tényleg nincs rajtam semmi alsónemű. Éjszakára szoktam normál bugyit venni, főleg, ha megvan a mensi.
15/27 anonim válasza:
Legtöbbször tangát hordok, de néha jöhet sima bugyi (ezt leginkább csak itthonra), vagy francia. :)
16/27 anonim válasza:
Nekem a francia a legkényelmesebb és ez is tetszik jelen pillanatban a leginkább. Viszont most hogy nézem, a féltanga is nagyon csini. :) A sima tangát viszont meguntam. Évekig azt hordtam.
20L
18/27 anonim válasza:
Elsődlegesen tanga fazonúkat,de a francia bugyit is szeretem.
19/27 anonim válasza:
Tanga, és főleg a vékonypántos.
20/27 anonim válasza:
Vastag pántú PAMUT tangát szeretem a legjobban, utcára csak tangát hordok, mert nagyon utálom, mikor a bugyi vonala "ketté vág".
Otthonra, éjszakára francia, vagy rendes bugyi.
A varrás nélküli nekem állandóan csúszkál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!