Harisnyababee kérdése:
Hogyan lehet házilag harisnyát festeni?
Figyelt kérdés
Élek halok a szép harisnyákért. Szeretnék magamnak, és esetleg egy két barátnőmnek egyedi harisnyát készíteni. Az alap szisztéma, hogy fogok egy testszínű harit, és rajzolok rá egyedi/személyre/alkalomra szóló mintákat.(Többnyire nonfiguratív dolgokkal próbálkoztam.)Azaz, hogy rajzoltam volna, ha tudnám, mivel lehet megfelelően. Próbálkoztam alkoholos filccel, ez jó is volt egész addig, amíg rajtam nem volt egy órát. Kb egy óra után (gondolom az izzadságtól)elmosódott a minta, és még a lábam is befogta. Próbálkoztam még különböző színű körömlakkokkal rajzolgatni rá, de erről már a felvételnél kiderült, hogy halott ötlet, mert ahogy húztam föl, és megfeszült a hari9, akörömlakk megrepedezett, és lepattogzott róla. Nagyon szeretnék már ilyen harikat készíteni, és szükségem lenne pár használható modszerre, ha van ilyen egyáltalán. De hát mért ne lenne, hisz a bolti harisnyák közt is akad olyan, amire festve van a minta. Légyszi segítsen aki tud!2011. jan. 9. 16:01
1/1 anonim válasza:
én harisnyavirágokat készítek belőle:
és húsvéti tojás festékkel színezem, bár én ált az egész felületét, nem tudom, rajzolni lehet-e vele, de egy próbát megér. amúgy a fehér harisnyát fogja meg legszebben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!