Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék olyan csizmát...

Hol tudnék olyan csizmát venni ami nem áll el a lábszáramon?

Figyelt kérdés
Nem tudok magamnak szép, divatos csizmát venni ami tetszik is mert vékony a lábam és mindegyik nagyon eláll. Hol tudnék olyat venni amit vékonyabb lábakra terveztek?
2009. jan. 29. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mennyit segítek a válaszommal, de én még október végén vettem csizmát magamnak a Humanicban (pesti Europark-ban). Le volt árazva 7000-re. Nekem is vékony a lában, de ez teljesen rásimul.Hegyes orrú, törpe tűsarkú, oldalán picike fém csattal, szerintem nagyon csinos és nőies. Ha szerencséd van, akkor még van belőle valamelyik üzletben!(Amúgy ilyen belebújós, nem végig zipzáros, térd alá érő.Egyetlen hátránya, hogy vékonyabb,így én 2 zoknit veszek fel hozzá.)

2009. jan. 30. 16:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, körül fogok nézni hátha van még belőle!:)
2009. jan. 30. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!