Hol lehet olyan melltartót kapni (nem netes) aminek háromszög alakú a hátulja?
Figyelt kérdés
Tehát aról van szó, hogy láttam még valami ujságban azt. hogy a csajnak a melltartója hátul olyan, hogyha felveszünk egy sima topoot aminek hátul középen összemegy az anyag.. na .. olyan mimnt a sportmelltartóknál. oylan póló, és olyan meltartót alá aminél nem látszódik ki a pántja.. értitek ? hogy mármint hogy mit akarok kérdezni2011. jan. 8. 16:38
1/11 anonim válasza:
Hát, én nem értem, de lehet, hogy velem vagy a baj...
4/11 anonim válasza:
én értem, ilyen felső alá akar:
vagyis ilyenhez való melltartót akar. amúgy nem tudom, hol lehet, de ha a melltartó pántot keresztezed a hátadon, akkor elvileg nem látszik.
talán a link segít megérteni, mit szeretnél, és valaki válaszol:)
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
igen igen olyan polohoz.. de nem sportmeltartót hanem szivacsosat tehát iylen kosarasat..
2011. jan. 8. 18:11
7/11 A kérdező kommentje:
2011. jan. 8. 18:13
8/11 A kérdező kommentje:
*pólóban
2011. jan. 8. 18:15
9/11 anonim válasza:
Én a KIK-ben vettem asszem, nem valami minőségi és szuper darab, de a tartósságát leszámítva sok baj nem lesz vele sztem, ha nem hordod mindennap.
10/11 anonim válasza:
Kínaiban is láttam már ilyet, ha nagyobb fehérneműboltokba bemész ott is biztosan tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!