Hol tudok venni Győrben vagy a neten színes női gumicsizmát?
Figyelt kérdés
És ne legyen nagyon drága 5-7ezer....2009. jan. 29. 10:29
1/9 anonim válasza:
teszvesz vagy vatera, ma is láttam jó párat rajta
2/9 anonim válasza:
Ha nem sürgős, akkor figyeld a Lidl, Aldi akciós újságjait és biztosan lesz, náluk szokott lenni mintásban, ha jól emlékszem fele annyiért, mint amit Te írsz.
3/9 A kérdező kommentje:
én is láttam a vaterán,na de 10 alatt nem és ennyit nem adok ki érte...nincs rá keret
2009. jan. 29. 12:29
4/9 anonim válasza:
El akarod ijesztgetni magad körül az embereket? :D
Egyébként Teszvesz, Vatera, én is ezt mondanám.
5/9 A kérdező kommentje:
határozottan riogatni szeretnék....:-D
az udvarunk elég nagy,de rettenetesen sáros,és fiacskámmal ha kimegyek,jól jönne egy ilyen.A vaterán tényleg jók,de 43ezres gázszámla mellett nem adhatok ki 19-22 ezret egy gumicsizmára!Nem látott mostanság valaki a győri árkádban?
2009. jan. 29. 14:58
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
ha végignézed az oldalakat van rajta 22e-pár ezer forintig
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Nálam lehet venni extra trendi mintás gumicsizmákat. Igen kedvező áron!
Kérésre küldök képet!
Mostanság igencsak aktuális az esőűző gumicsizma!! Ma már kötelező és praktikus városi viseletté vált,
Fesztivál szezonra kifejezetten ajánlott!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!