Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki lenne, ha ugyan abba a...

Ciki lenne, ha ugyan abba a ruhába mennék bulizni, mind ezelőtt héten?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ugyanaz a társaság, igen. Azt fogják mondani, hogy nincs másik ruhája.
2011. jan. 6. 15:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem járnék olyan társaságba,ahol ez ciki.
2011. jan. 6. 15:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát nagyjából ugyan az lesz a társaság :/
2011. jan. 6. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előző mondta. Én sem járnék olyan emberek társaságába, ahol ez ciki.

De ha cikinek érzed, akkor változtass valamit rajta. Másik cipő, más kiegészítők és máris nem teljesen ugyanaz.

2011. jan. 6. 16:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Az az igazság, hogy még nem nagyon jártam el bulizni, ezért nincsenek bulis ruháim. Szinte csak egy van és ezelött szombaton vettem fel először. Most megint hívtak és hát nincs nagyon másom.
2011. jan. 6. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ciki. Sőt, azt sem, hogy a barátaid emlékeznek arra miben voltál egy héttel ezelőtt. Esetleg cseréld le a kiegészítőket, táskát, máris teljesen új összhatást fogsz kelteni, még ha az alap ruhadarabok ugyanazok.
2011. jan. 6. 16:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sokat segítettél :)
2011. jan. 6. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
dobd fel valami kiegészítővel. ha csak egy ruhád van ami bulizós akkor azt veszed, fel de emiatt ne szorongj. ha valaki emiatt furán néz vagy megszól akkor nem kell vele szórakozni menni mert s*gg.
2011. jan. 6. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Eltelt 1 hét, normális ember arra gondol, hogy ki van mosva és azért vetted fel újra mert szereted.

Én a barátnőmmel minden héten szombaton találkozok és általában a kedvenc fekete farmerom van rajtam. Még sem gondolja azt, hogy ciki és nincs más ruhám. Nyilván gondolja, hogy nem abban vagyok egész héten.

20/F

2011. jan. 6. 19:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettetek és tényleg igazatok van. Aki megszól ilyen miatt, akkor azzal van a baj :)
2011. jan. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!