Szeretitek a Bershka üzleteket? :D
szerintem azok a tömeg cuccok amiket piacon vagy ilyen olcsobb üzletekbe szerzünk be ,és nincs márkája...hanem ilyen ying yung....HOGY KELLENE EGYEDIEN ÖLTÖZKÖDNI?ROCKOS SZÖGECSES CSIZMÁKBA ? NYAKKEDNŐBE TALÁN?
a kulcs szó a stilusosság,mert van aki ha akar sem tud stilusosam ölzötködni :)
meg azt is jó ötletnek tartaom ha magunk varjuk a ruhánkat,abból biztos hogy az egész világon csak neked van olyanod :D
Kérdező nem kell kiabálni. Nem mondtam egy szóval sem, hogy mindenkinek célja az egyedi vagy extravagáns öltözködés.
És szerintem ezt nem lehet összefoglalni, hogy milyen, mert ezer meg egy féle lehet, a lénye,g hogy kitűnjön a tömegből, és stílusos, az egyénhez illő legyen. Van aki el tudja képzelni, van aki nem.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy a legtöbb plázaboltnak jobb a minősége, mint a piacnak (pl. new yorker, kenvelo, mayo chix, ezeknek mind szutyok a minősége, meg még biztos van rengeteg). Persze ez nem is azt jelenti, hogy mindé rossz lenne, de semmivel nem áll a többi fölött. És nem azért tucat valami, mert nem "márkás" (köhm, ki mit nevez márkának...), hanem mert tömegdivatcikkeket árusít, és egyenemberek öltözködnek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!