Titeket nem zavar, ha valaki elkéri a ruháitok kölcsönbe?
Nekem öcsém az elektronikai kütyüket csórja el...hifit, mp3 töltőt, kártyaolvasót, aztán mikor számonkérem ,az a válasz, h "nem te vetted..." persze ő nem becsül meg semmit. Sőt sokszor kölcsönadja, aztán elfelejti, h kinek, és nem kerül vissza...így tűnt el egy fejhallgató, meg egy PDA töltő...és 17 éves!
Szóval ne várd, h a húgod jobb legyen. Az új cuccaidat meg dugd el, vagy mindent fújj be olyan parfümmel, amit nem szeret. Hátha nem veszi fel, mert neki "büdös". Ha Rád jók a cuccai, akkor otthonra vedd fel, akkor majd rájön, h milyen sz.emét dolog, amit csinál.
Jobbat nem tudok.
Nem vagyok irigy alapvetően, de azért mindennek van határa. Mondjuk velem ezt tuti nem játszaná el... Nem is érte, hogy bírod elviselni. Nem is azzal van a baj, hogy esetlegesen néha felhúzza a ruhádat, hanem azzal, ahogy ezt elintézi. A stílusa rettentő szánalmas és gyerekes.
20L
a te húgod, neveld meg. ezt azért énsem hagynám h szónékül odamegy és összetúr mindent ésmég vissza is pofázik. megnevelném az tuti. nem leütném, hanem elmagyaráznám neki h fejezze ezt be és nem engedném be a szobámba addig amíg oda nem jön és meg nem kérdez h kölcsön kérhetne e egy felsőt. ewkkor aztmondanám h igen, és beengedném h válogasson. utána persze mindent tegyen vissza úgy ahogy volt
25L
fuuu de ismerős...hugom 21 éves én 22...és mindig kérdezés nélkül veszi kölcsön a cuccaimat...(nekem jóval több ruhám van, mert én vigyázok rájuk, költök rájuk stbstb.) és én se vagyok irigy alapjába véve, de vannak darabok, amiket senkinek nem adok kölcsön, plusz a hugom nem is vigyáz a cuccaimra...a szekrényébe mindig kupi van, csak begyüri a ruháit, és sajnos az én ruháim is ugy végzik az ő szekrényébe...plusz a többiről nem beszélnék, mikor pl kiégeti valahogy cigivel a felsőmet stbstb...na meg az az érzés h ezt meg azt akarom felvenni és nem találom, azt abba ment el..utálom..annyiszor mondtam neki szépen és mérgesen is, kiabáltam vele, probáltam normálisan megbeszélni...kérleltem, megtiltottam...semmi nem segitett...lassan kulcs lesz a szobámhoz...:/
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!