Megvegyem? 10 000-be kerül, farmer, Retro.
Figyelt kérdés
A gondom az, hogy csak a Retro-ban és a Bershka-ban van olyan kis méret ami jó rám, de a Bershkás nacik 6000-ért olyan közönségesek már. Ez amit találtam 50%-os kedvezménnyel 10 ezer, letisztult, nem szakadt, egész jól áll. De olyaaaan drááága, nem?2011. jan. 2. 19:01
1/12 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg a Tally Weijlben ott szokott lenni xs-es farmer.
2/12 A kérdező kommentje:
Az nagyon rossz minőség. És csúnya.
2011. jan. 2. 19:09
3/12 anonim válasza:
Megéri, mert jó minőség, sokáig hordhatod. És nem lóg rajtad két mosás után. Én megvenném.
5/12 anonim válasza:
Ha teteszik és megengedheted, akkor vedd meg.
Én nem adnék ki ennyi pénzt egy farmerért, ha lenne sem, de ha úgy érzed, hogy megéri, akkor miért ne?
6/12 anonim válasza:
Szerintem ha úgy vagy vele ,hogy "egész jól áll",akkor inkább aludj rá még egyet,nézz körül valahol még egyszer.Mert ha olyan lenne,hogy megőrülnél érte,és jól éreznéd magad benne, és szerinted megérné akkor nem haboznál:)
szerintem:)
7/12 anonim válasza:
a tesco és az auchan üzlet során van takko és familia üzlet......ott is nagyon jó minőségű és kisméretű farmerek vannak.....6000-7000 körül
8/12 anonim válasza:
6-7ezer meg 10ezer között már nincs oylan nayg különbségs, de inkább adj ki most érte kicsit többet, hogy utána jólérzed magad benne és ne menjen szét 1 hónap után :)
9/12 anonim válasza:
Én megtehetem hogy drága farmert vegyek,csak a levi's(20-23ezer),vagy a gas(26-30ezer)farmerjeit hordom.Kétszer vettem a retróba nadrágot,első mosás után kuka.Borzalmasan sz*r minőség,NEKEM.
10/12 anonim válasza:
Én a Zara Woman farmereket ajánlom. Sosem volt olyan jó minőségű gatyám mint azok. Volt drágább Mexxem, van Devergom és van Retrom is, de meg sem közelítik a zarat. Mesésen állnak és tartósak. Teljes áron 14 ezerne kerülnek, de most vettem egyet 10- re leárazva.
És lesz még olcsóbb is.
És a legkisebb méretek maradnak meg mindig... az 32- es XS- es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!