Szerintetek milyen ez a kabát? És a táska? Persze nem együtt.
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy megvegyem-e,de ez csak 5500 ft és 10.000 ft-os kabátokra nincs pénzem.Ha megvenném,szürke kiegészítőkkel hordanám,pl.szürke sapka,kesztyű,sál.Vagy fekete kiegészítőkkel és szürke táskával meg cipővel:)
18/L
2010. dec. 31. 15:25
3/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, és szerintem divattól függetlenül bármikor felveheted. Sőt, kiegészítőt sem csak szürkét tudsz hozzá felvenni. :) Viszont csak akkor vedd meg, ha neked is tényleg tetszik.
A táska az szerintem nyárra való, bár végülis fel lehet venni, ha tetszik.
4/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, vedd meg nyugodtan.
5/15 anonim válasza:
a kabat jo,a taska nem tetszik.
6/15 anonim válasza:
Megveheted, de ez nem téli kabátnak látszik, hanem átmenetinek. Ebben fázni fogsz a télen.
7/15 anonim válasza:
a kabát tényleg jó, a színe mondjuk nem tetszik annyira, a táska viszont egyáltalán nem az én ízlésem
8/15 anonim válasza:
A kabát nagyon jó, a táska szerintem szörnyű.
9/15 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.Akkor a kabátot mindenképpen veszem,mert nekem is tetszik és ahogy látom másnak is.A táskát ilyen szoknyával gondoltam nyárra:
2010. dec. 31. 16:00
10/15 anonim válasza:
nem tetszik a taska. de magadnak veszed. az a fontos hogy neked tetszen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!