Mehetek ilyen cipőbe estee? (lent részletezem)
Megyek szilveszteri buliba(házibuli:D), és arra gondoltam h egy nyitott magassarkú cipőbe mennék. Bent ugye nem számít h nyitott, de mennénk majd fel a városba. Szerintetek mehernék abba?
amúgy az orra nem nyitott, csak felül. És amúgy maga a cipő meleg, szal max.ott fázna a lábamfejem ahol nyitott. 10,5cm-es sarka van.
14/L
NEm ajánlom, fáznál is benne, a lábad is megfájdulna. Én középmagas (nem tűsarkú) csizmát veszek fel.BUÉK
25/L
köszii. :)
buék odais .:)
amúgy nem fájna benne a lábam, mert már voltam ebben discoba, végigtáncoltam az estét, és nem fájt benne a lábam
Én is megyek házibuliba,én ilyen 7-8 cm magas sarkú szexi csizmát fogok felvenni,de neked 14 évesen a 10,5 cm magas sarok egy kicsit tulzás..szerintem,
15F
15F.. faszavaaagy :))) XDDDD
ezen am jót röhögtem,köszi :D
Én is 10 centis magassarkút veszek fel, abban 190 centi leszek:D
Tetszeni fog barátnőmnek:D
20f(nehogy már csak a nőknek lehessen, egyenjogúság van)
14 évesen nem hiszem el, hogy végtáncoltad az estét, és nem fájt a lábad! Mellesleg akkor 13 éves voltál, úgyhogy a szüleidet sem nagyon érdekelheti, mit csinálsz....az ilyenekből lesznek a k*rvák.
na puszika ♥...-,-"
Utolsó, takarodj már:D Nem kell irigykedni, hogy tud benne járni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!