Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen vagy hasonló ruhához...

Ilyen vagy hasonló ruhához keresek szabásmintát. Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. dec. 29. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan melyikhez? Mert azon túl, hogy mindkettő pánt nélküli, fekete ruha és van rajta egy nagy masni, semmi közös nincs bennük. Ezek meg nem a szabásmintától függnek.
2010. dec. 29. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz nem is kell semmilyen szabásminta.
2010. dec. 29. 22:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Még nem tudom hogy konkrétan milyet szeretnék, csak ezekhez hasonlót, arra lettem volna kíváncsi hogy tud-e valaki olyan oldalt ahol találok valami ilyesmit:) Igazából a ruha hossza és stílusa számítana.
2010. dec. 29. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj el egy méterárusba, ahol tartanak burda szabásmintákat, az a legegyszerűbb. Bár a burda méretezései elég bőkezűek, de ott azért nagyjából érthetően le van írva, hogy kell megvarrni - mert feltételezem nem tudsz varrni, ha ennek a szabásmintáját nem tudod megszerkeszteni. Szóval szerintem ha kezdő vagy mindenképpen burdát vegyél, mert egy netes kép alapján valószínűleg nem fogod érteni mit hogy kell csinálni.
2010. dec. 29. 22:40
 5/8 A kérdező kommentje:
van varrónő ismerősöm, csak azt mondta vigyek szabásmintát:)
2010. dec. 29. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de nem vinném olyan varrónőhöz, aki nem tanult meg szabásmintát rajzolni :) (Ez azért alapkövetelmény ebben a szakmában...)
2010. dec. 29. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ő is azért kérte, mert fogalmad sincs, hogy mit szeretnél? De így ebből nem nagyon lesz jó ruha. Döntsd el magadban, hogy legyen-e ráncolt, hol legyen ráncolt, legyen-e benne vágás, ha igen, akkor hol legyen, pontosan milyen hosszú legyen, mennyire bő legyen a szoknyája... rajzold le, hogy mit szeretnél és magyarázd el neki. Abból ő meg tudja varrni. Nekem nagyestélyi ruháim készültek ilyen módon, vittem képet a vállrészésről, és elmondtam, milyen legyen a szoknya, és minden további nélkül megvarrta nekem mindig. Ha egy határozott elképzelést nem tud megcsinálni, akkor viszont tényleg lehet, hogy felejtős..
2010. dec. 29. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha egy varrónő nem tudja megvarrni a képek alapján a ruhát,az nem ért a varráshoz. Ezekhez nem is kell szabásminta,legfeljebb a második alsórészéhez,de ez sem lehet bonyolult egy varrónőnek.
2010. dec. 30. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!