Az oldallánc eredetileg is 'díszként' szolgált, vagy inkább bunyó miatt tartották maguknál az emberek, és most lett divat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 15:03
1/4 anonim válasza:
Hát a punk, rocker, és bizonyos goth szubkultúrákban eddig is az öltözködés egyik alapvető eleme volt, már jó pár évtizede. Csak egy 5 éve kezdték lenyúlni a mainstream plázadivatot hordók.
Azt nem tudom honnan ered, de én is kíváncsi vagyok rá :)
2/4 anonim válasza:
a metált véletlen kihagytam, de gondolom egyértelmű :)
3/4 anonim válasza:
A lánc 1ik vége az övre volt akasztva másik végén volt kulcs pl és az a zsebben volt.
Ha pedig sima oldalláncra gondolsz csak divat. Mint ahogy a punk ruhatárban sokmás kellék aminek am haszna nincsen.
4/4 anonim válasza:
Régi a kérdés de leirom szerintem honnan ered: eleinte amolyan alternativ lopásgátlónak használhatták a szubkultúra tagjai, később meg ugye divattá vált, gondolom a nagyobb verziókat fegyverként is használhatták, bár erről nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!