Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez a ruhához fekete vagy...

Ehhez a ruhához fekete vagy testszinű harisnyát vegyek fel?

Figyelt kérdés
[link] a legelső fekete
2010. dec. 28. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
testszínű:D amúgy szép ruha.
2010. dec. 28. 18:26
 2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!(:
2010. dec. 28. 18:27
 3/16 anonim ***** válasza:
szerintem is testszinű, feketével már túl fekete lennél :D
2010. dec. 28. 18:32
 4/16 nebula ***** válasza:
47%
testszinu...feketevel szerintem mar tul sotet lenne...es csunya..
2010. dec. 28. 18:37
 5/16 anonim ***** válasza:
attól függ milyen a cipő,ha fekete akkor testsínű harisnya,vagy piros és bordó harisnya is!!
2010. dec. 28. 18:58
 6/16 anonim ***** válasza:

Úúú...jó kis ruci, ehhez platformot vegyél fel, azzal szexi lesz, és szerintem a harisnyát felejtsd el, ha jók a lábaid (és miért ne lennének, ha ilyen ruhát választassz) akkor felesleges, a nejlonharisnya nem valami menő...:)

És szerintem ezt egy szilveszteri buliba akarod felvenni, nem? az meg nem szabadtéri, szóval fázni sem fogsz...:)

2010. dec. 28. 20:00
 7/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!(:

igazábol csak azért szeretnék harisnyát venni mert sportolok és heges meg sebes a lábam nem valami szép és a harsinya elfedné:) amugy lakk magassarkut vettem hozzá az illik a flitterekhez:D

2010. dec. 28. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:

Csak testszinut ne >.<

Egyebkent ha feketet vennel fel se biztos hogy "szornyu" lenne, sot!

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 29. 03:18
 9/16 anonim ***** válasza:
nem a díszítésre gondoltam, amikor a platformot emlegettem :), az egy olyan fajta cipellő típus, aminek a talp része is magasított...és a hegeket el lehet tüntetni egy kis korrektorra-alapozóval-púderrel stb, már vannak nagyon tartós, ilyencélra kifejlesztett kozmetikumok, de az előttem szólónak igaza van, akkormár inkább fekete, mint "test" színűt -.-' :D
2010. dec. 29. 11:54
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem feketét.

A testszínű harisnya unalmas, és egyáltalán nem divatos már. Inkább olyan "nagyis" :)

2010. dec. 30. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!