Ehhez a ruhához fekete vagy testszinű harisnyát vegyek fel?
2010. dec. 28. 18:25
2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!(:
2010. dec. 28. 18:27
3/16 anonim válasza:
szerintem is testszinű, feketével már túl fekete lennél :D
4/16 nebula válasza:
testszinu...feketevel szerintem mar tul sotet lenne...es csunya..
5/16 anonim válasza:
attól függ milyen a cipő,ha fekete akkor testsínű harisnya,vagy piros és bordó harisnya is!!
6/16 anonim válasza:
Úúú...jó kis ruci, ehhez platformot vegyél fel, azzal szexi lesz, és szerintem a harisnyát felejtsd el, ha jók a lábaid (és miért ne lennének, ha ilyen ruhát választassz) akkor felesleges, a nejlonharisnya nem valami menő...:)
És szerintem ezt egy szilveszteri buliba akarod felvenni, nem? az meg nem szabadtéri, szóval fázni sem fogsz...:)
7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!(:
igazábol csak azért szeretnék harisnyát venni mert sportolok és heges meg sebes a lábam nem valami szép és a harsinya elfedné:) amugy lakk magassarkut vettem hozzá az illik a flitterekhez:D
2010. dec. 28. 20:12
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
nem a díszítésre gondoltam, amikor a platformot emlegettem :), az egy olyan fajta cipellő típus, aminek a talp része is magasított...és a hegeket el lehet tüntetni egy kis korrektorra-alapozóval-púderrel stb, már vannak nagyon tartós, ilyencélra kifejlesztett kozmetikumok, de az előttem szólónak igaza van, akkormár inkább fekete, mint "test" színűt -.-' :D
10/16 anonim válasza:
Szerintem feketét.
A testszínű harisnya unalmas, és egyáltalán nem divatos már. Inkább olyan "nagyis" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!