Hol tudok venni csini köpenyt, és fehér nadrágot? (kozmetikus leszek)
Figyelt kérdés
Az interneten már körülnéztem alaposan munkaruhás oldalakon, de annyira egyik sem volt nyerő, meg kicsit drágállom az 5-6ezer forintos felsőket. Fehér nadrág nem muszáj munkaruhás boltból, de sehol sem találtam számomra előnyös fehér nadrágot. Van valami tipp? (44es a méretem)2009. jan. 25. 15:29
1/3 anonim válasza:
Szerintme kérdezz meg egy kozmetikust:)
2/3 anonim válasza:
Nagykerekben,ahol veszed az eszközöket/anyagokat!Ezenkívül munkaruházati, vagy varrass!
3/3 anonim válasza:
Szia! Én is kozmetikus vagyok. A köpenyemet egy munkaruhakészítőtől szoktam venni, nagyon szépeket varr (3500 Ft). A nadrágot pedig kínaiban veszem (1500 Ft), egyszerű, gumis derekú melegítőnadrágot. Nagyon fontos a kényelem, különben nem tudsz rendesen dolgozni. Lényeg, hogy egyszínű legyen (ne legyen csík benne). Én sem szoktam találni számomra előnyös fehér nadrágokat, (az én méretem 42-es)de ez bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!