Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem csinálnak "téli...

Miért nem csinálnak "téli gumis" talpú cipőket, amik nem csúsznak?

Figyelt kérdés
Feltűnt már nektek, hogy a havas jeges úton, ahol az autók még simán elmennek téli gumival, ott már a télinek mondott csizmákban alig lehet megcsúszás nélkül végigmenni? Simán lehetne olyan a csizmák talpa is, mint az autók téli gumija... Mit gondoltok? Ma este hazafelé csúszkálva ezen gondolkoztam:)
2010. dec. 27. 00:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát, ezen már én is elfilózgattam egyik nap. Egyetlen lábbelim van, ami nem csúszik a jeges úton, meg a lefagyott hóban, ez egy Adidas hótaposó csizma, de hát dolgozni menni abban mégis elég gáz.. merthogy a ruha meg a kabát elegáns.. :( Ehhez a hótapostó elég ratyin néz ki.
2010. dec. 27. 00:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés:) Nekem van egy ilyesmi cipőm, bizonyos mértékig nem csúszik, de azért egy autó téli gumijával nem hasonlítanám össze. Amúgy a Deichmannban vettem, 5-6 ezer forint volt, de sajnos nem bizonyul tartósnak...
2010. dec. 27. 00:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Talán nézz be egy igényes túraboltba, és vegyél normális hótaposó bakancsot minimum Vibram talppal. Na, annak aztán van bordázottsága! Nekem csak őszi túracipőm van Vibram talppal, de már a sokadik telet húzom ki benne, és még sosem csúszkáltam.
2010. dec. 27. 00:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Ja, és nem 5-6 ezerbe került, hanem 17-be (5 éve), de a minőséget mindig meg kell fizetni. Olang a márkája, de ennél sokkal jobb a Meindl márka, ami a férjemnek van.
2010. dec. 27. 00:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Én a Deichmanban láttam Platform Czizmát, rendes durva csúszásgátló talppal. Nem tudom, mennyire hatásos, de jól nézett ki:O
2010. dec. 27. 04:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a nagyon durván recés talpú csizmák is gyakran csúsznak, mert nem olyan a mintázatuk, ami kapaszkodna a hóban (túrabakancsom még nem volt, sajnos a munkahelyi öltözködés miatt fel se merült). Szóval számomra az a kérdés, hogy ha kifejlesztik a jól tapadó téli mintázatú gumikat, akkor ez miért nem jelenik meg a cipők talpán is...
2010. dec. 27. 10:39
 7/15 anonim ***** válasza:

nemtom rá a választ, de ez egy baromi jó kérdés...:D

amúgy téligumi nemazért nemcsúszik mert olyan umiból van hanem vhogy a bordázottsága más...vagyigazából nemis tudom :D

2010. dec. 27. 10:50
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen-igen pont erre gondolok, hogy olyan bordázottságú cipőtalpakat kéne gyártani, mint az autógumiké...
2010. dec. 27. 10:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hótaposót kaptam, és egyáltalán nem csúszik (sajna :D)

Nagyon szép.Szürke és hópelyhek vannak rajta.

Mondjuk kicsit drága volt:

Players Room: 12.000 Ft

De nagyon szép, nem ázik be, nem csúszik.

És nem mellesleg divatos :)

13/L

2010. dec. 27. 11:16
 10/15 A kérdező kommentje:
És hogy néz ki a talpa?
2010. dec. 27. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!