Megeri azsiacenterben vsizmat venni ha sokat veszek es surun valtogatom? Kevesebb az eselye h szetmennek?
Figyelt kérdés
Elore is koszi a valaszokat!2010. dec. 26. 18:10
1/3 anonim válasza:
hát ez egy olyan dolog, hogy van, akinek 1-2 hét alatt (vagy hamarabb) szétmegy egy-egy kínais darab, az én csizmám már a 3. telet tapossa (szó szerint :) ), és semmi baja, csak az orra kezd kopni, egyelőre alig láthatóan.
2/3 A kérdező kommentje:
Ennek örülök!:) Én nem vagyok az a cipő nyüvő fajta, igyekszem vigyázni a holmiaimra. Viszont Deichmannban és hasonló cipőboltokban nem látok olyan csizmákat amilyeneket szeretnék. Pár napja jártam először az ázsia centerben, mert csak ott voltak fehér cipők szalagavatóra. Viszont sok szép csizmát láttam. Annyiból rossz, hogy ott nem vihetem vissza, nem igazán lehet reklamálni mint egy rendes blokkot adó üzletben. Ezért gondoltam hogy veszek többet, sűrűn váltogatom, vigyázok rá, csak nem mennek szét hamar. :) Köszönöm a válaszodat! Ment a pont!:)
2010. dec. 26. 18:28
3/3 anonim válasza:
Nekem is van onnan csizmám.3évig nyuztam,még most is jó,fogom is hordani.kicsit megkopott már,de jó a cipzárja és jó meleg is. Csak épp most a 25.szülinapomra kaptam egy térdig érőt:)ami régi vágyam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!