Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen boltokban lehet kapni...

Milyen boltokban lehet kapni ilyesmi ruhát?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, szeretnék venni egyet szilveszterre, de a vaterán két hét lenne, míg ideér. Pécsett szeretném megvenni, milyen márkaboltokban kapható ilyesmi?

[link]

2010. dec. 26. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszélj a hirdetővel,hogy egy nagy borítékba hajtsa össze és elsőbbségivel odaér max. 5 nap alatt!Tesz rá egy törékeny matricát és kész is!!
2010. dec. 26. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Bocsi nem 5 nap hanem csak 4!!

És ez a maximum szóval ha holnap feladja lehet hogy már szerda délután fel is próbálhatod a ruhát:)

2010. dec. 26. 12:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de ha jól értelmeztem, akkor ő is úgy rendeli valahonnan, azért ér ilyen lassan ide. Elsőbbségivel egy-két nap alatt itt lenne az utalástól számítva, de gondolom külföldről rendeli meg.
2010. dec. 26. 12:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja nem van neki ez a méret készleten, de nekem m-es kellene.
2010. dec. 26. 12:31
 5/10 anonim válasza:

new yorker

h&m

promod ??

nem tudom de talán lehetnek ott ilyesmik..

vagy varrass egyet, van anyumnak egy ismeröse,akinek van egy boltja és ott elegánsabb, egyedi dolgokat varr de amit kér az ember azt megvarja.

a bolt neve only one!(keress rá a neten, azt hiszem van weboldal)

2010. dec. 26. 12:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem holnap az általad említett üzleteket.
2010. dec. 26. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez egy olcsó, kínai sz-r már ne is haragudj! Ebayen pár ezer forinttal olcsóbban megkapod és egy hét alatt ideér. Ezért tudja ő is 2 hét után postázni. Mellesleg remélem tudod, hogy ez nem igazi fűző, hamar tönkremegy (pár hónap), nem lehet jól befűzni, nem karcsúsít, stb.

Ha mindezek ellenére szeretnél ilyen gagyiságot, a helyedben tőlük rendelném meg: [link] itt van expressz szállítás is.

2010. dec. 26. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
[link] tessék itt egy ebayről, de biztos van olyan, ahol nincs hozzá szállítási díj, csak lusta vagyok keresgélni...
2010. dec. 26. 13:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged, nem lenne baj, ha drágább is lenne, de ebay-ről már semmi képen nem ér ide szilveszterig, ezért keresek boltot, na meg azért is, mert szeretném látni, hogy hogyan áll rajtam. Az ár elmehet olyan 20 ezerig.
2010. dec. 26. 16:29
 10/10 anonim ***** válasza:

figyelj, benne van a szövegben, hogy:

Kíváló ajándék is!

Most nem kell rá várni, azonnal tudom postázni!

valamint a szállítási feltételeknél:

Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj

Ajánlott levélként előre utalás után 530 Ft/db

Garancia: Nincsen

További információk a termék szállításával kapcsolatban:

Postázás utalás után azonnal!

vagyis odaér a pénzed, aznap/másnap fel is adja

2010. dec. 26. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!