Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzre és időre van...

Mennyi pénzre és időre van szükségem hogy megváltozzak?

Figyelt kérdés
Tanácsokra lenne szükségem. 21 éves vagyok eddig csak bő pulcsikba és bő gatyákba jártam. Nem kövérség miatt, inkább azért mert szégyelltem magam ha a melleimet nézték. 170 cm vagyok, soha életemben nem sminkeltem és ha egy két jeles alkalomkor volt rajtam, akkor idegenkedtem tőle, nem ismertem fel magam. A körömlakkot mindig levakarom a körmömről. Magassarkúba abszólut nem tudok járni. Február közepére ill tavaszra kellene gyönyörűnek lennem. Mennyi pénz, milyen boltok, mennyi idő? Milyen sminkcuccok? Nem plázacsaj akarok lenni csak kihangsúlyozni a szépségemet, hogy ne legyek olyan kis elbújós.
2010. dec. 24. 22:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Szőke hajhoz fehér bőrhőz milyen cuccok illenek?
2010. dec. 24. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
És milyen alkalomra kell szépnek lenned?
2010. dec. 24. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Semmilyen alkalomra. Mindennap szép akarok lenni ezentúl. Meg van egy pasi is, ő most is szépnek tart már féléve, de én azt akarom hogy mégszebb nek tartson. De nem csak miatta, eddig nem volt pénzem most tettem félre, úgyhogy már semmi akadálya nincs a szépülésnek. Most vizsgaidőszakban vagyok alig van vizsgám és időm is van :P
2010. dec. 24. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
noss, kérd meg egy barátnődet, hogy kísérjen el egy plázába, vagy akárhova, de nem ám a szürke kisegeres ruhákat nézni! keresgéld a stílusod, próbálgasd, hogy melyik szinek, fazonok, minták állnak jól. Én mondjuk a hajammal kezdeném, egy új frizura csodákat művel az ember lányával, én legalábbis mindig magabiztosabb leszek utána. (: jó szépülést!
2010. dec. 24. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ú tök olyan mintha egyik fősulis barátnőm irta volna magasság, hajszin minden egyezik:) Szilvi te vagy az?
2010. dec. 24. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
menj el egy bevásárlóközpontba, tele van boltokkal, ott aztán válogathatsz:) próbálj fel több stílust, és megtudod mi áll jól:) de ne egyedül menj, mert tényleg jó ha van ott valaki aki megmondja a véleményt még akkor is ha az negatív:)
2010. dec. 25. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!