Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A latex nadrágot lehet mosni...

A latex nadrágot lehet mosni és vasalni? Nem fog tönkremenni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
NEM! Olyan, mintha egy szemeteszsakot akarnal kivasalni. Ne tedd, mert ossze fogja kapni es csunya lesz. A latex nadragot nem szoktak mosni se, csak kiszelloztetni. Mert ha kimosod megcsunyul. Nagyon kenyes...
2010. dec. 23. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
ez hülyeség. persze, hogy lehet mosni, mert gyakorlatilag olyan az anyaga, mint egy nejlonharisnyának. már többször kimostam az enyémet, és semmi baja. mivel nagy a poliésztertartalma, ne vasald, mert összeragadna. fellógatva szárítsd, hogy ne legyen gyűrött.
2010. dec. 23. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
én is mostam már ki..semmi baja nem lett..vasalni inkább ne vasald:Dxd
2010. dec. 23. 16:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Azért mertem a vasalást megkérdezni mert a tájékoztatóján az van h lehet vasalni és hát nem nagyon merem kipróbálni.

Ha 40fokon mosom akk nem lesz baja?

2010. dec. 23. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 30 fokon vagy offon mosom, de a 40-el sem lesz baj sztem...

az előttem szólóknak igazuk van, a vasalást szerintem hanyagold, én nem szoktam, vagy ha nagyon akarod esetleg próbáld meg kifordítva vasalni, de nem vállalnék érte garanciát, hogy nem megy tönkre...:)

2010. dec. 28. 19:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi szépen:)
2010. dec. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!