Fiuk! Beloletek mit valt ki, ha meglattok egy szep csajt latex fenekig ero kabatba, latex "jegerbe" es magasszaru csizmaba?
Te vagy kislány tévedésben.
Ez nem divat kérdése, de ha megjelensz egy dominajelmezben akkor a srácoknak nem az lesz az első gondolata hogy de jó lenne járni vele, hanem hogy meg kéne dugni......
A kiszemeltednek is valószínűleg.....
Amúgy középiskolában dolgozom (titkárságon) és azt látom, hogy normális cuccokban lévő csajoknak van pasijuk, komoly, normális, míg a latexnacis, extra-minis, mindenük kinn van stb. csajokat meg csak húzzák (szóban és fizikailag is - a farkukra).
25L
Nagyis lenne a stílusom?? Lool ezt sem mondták mégXD
Az átlagnál picivel jobb stílusérzékem van (itt az átlagnál a hozzád hasonlóakra gondolok), így képes vagyok olyan ruhában feszíteni, ami a) nem nagymamás, b) nem azt az érzést kelti, hogy egy repedtsarkú k.rva vagyok.
Mert rád sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy stílusos vagy. Azt meg, hogy értelmes, még kevésbé.
Konzervatívak? Mármint azok, akiknek van ízlése, nem pedig arra hajaznak, hogy minél nagyobb sz@hják legyenek? Szerintem nem, sőt, mostanában nagyon elszaporodtak az olyan "szabados" fiúk-lányok, akik miatt ennyire elítélik a mostani tizenéveseket. Gyanítom, te is ilyen vagy, különben nem vennéd magadra.
Egyébként én is sajnállak téged, úgyhogy ez kölcsönös.
További szép estét.
Nah éppen ezért mondtam, hogy nem vagy értelmes. Röhejes az a hiszti, amit itt le vágsz.
De csak hogy neked legyen igazad: bizonyára gyönyörű leszel, és szíved választottja térden állva, könnyeken hullajtva fogja bevallani, hogy nem tud nélküled élni. Emellett pedig természetesen a belső értékeid is legalább olyan fontosak, mint a szépséged, többek között választékos, kulturált beszéd.
Én meg persze nagymamás vagyok (jah, és büdös a számXD), és féltékeny vagyok rád, mert nekem nincsenek szépséges latex cuccaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!