Lányok! Hány évesen kezdtetek el magassarkúban járni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 16:52
11/17 anonim válasza:
20, de igazából általában csak heti 2-3-szor veszek magassarkút, amúgy inkább lapos, de mindkettőt szeretem, csak a magasban fáj a lábam és pihentetni kell:)
12/17 anonim válasza:
Az első magassarkúmat ami egy bokacsizma 16 évesen (vagyis most szeptemberben) kaptam. Kb 5 centis, de nekem ez is bőven elég...
13/17 anonim válasza:
12...:S mert kis ribi voltam. :D és benyúltam anyum csizmáját. Jah hozzáteszem 8 osztályos gimibe jártam és ott ugyebár együtt voltunk a 18 évesekkel, tehát hamarabb kezdtünk el sminkelni divatolni, az ofőnk előre szólt is a szüleinknek amikor felvettek minket :D:D
Aztán magastalpú - nem igénytelen- szép fehér bőr csizmám volt, nem a kínai repedezős fajta.
Utána miss punknak képzeltem magam, szal nem.
Aztán 16-17 megint sokat hordtam.
Érettségi előtt óta csak inkább partyba, mert annyi könyvvel mászkáltam a különóráim miatt hogy majd' megszakadtam, meg egyetemen is...
14/17 anonim válasza:
én 15 vagyok, és nem hordok hétköznapra, max ha megyek valahova.. mármint olyan tényleg magas sarkú magassarkút (xD ez értelmes volt xD)
15/17 anonim válasza:
13, és mosmtár rendszeresen járok magassarkúkban ;)
16/17 anonim válasza:
Na az utolsónak sincsenek szülei....vagy csak sz*rnak rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!