Törte a szallagavatódon a keringős cipő a lábadat?
Figyelt kérdés
Esetleg tágítási ötletek?2010. dec. 15. 14:17
1/6 anonim válasza:
Törte, mivel a barátnőmé volt és neki egy számmal kisebb a lába az enyémnél. De ki lehetett bírni. Úgy csináltam, hogy közvetlenül a színpadra lépés előtt vettem föl, és utána azonnal lerúgtam a lábamról és felvettem a saját magassarkúmat. A keringőhöz azért nem azt vettem fel, mert fekete. De a bál részen már nem érdekelt, hogy észreveszi-e valaki :) Szóval szerintem ez teljesen jó, 2-3 percet meg azért ki lehet bírni egy bármilyen cipőben :)
2/6 anonim válasza:
nem, mert olyan cipőt vettem, ami méretben passzol.
amúgy szalagavató...
van cipőtágító spray, azt meg lehetne próbálni.
3/6 A kérdező kommentje:
ahha, nekem sajnos semmilyen barátnőm nem tud adni :S
bocsi. szalagavató*********
én már rengeteg helyen megnéztem, és eddig sehol se találtam normálisat :S:S majd még keresgélek, köszi a válaszokat
2010. dec. 15. 14:41
4/6 anonim válasza:
Ja de hát ha most keresed, akkor miért nem veszel olyat, ami jó rád? :)
5/6 anonim válasza:
csatlakozom az előzőhöz:)
amúgy érdemes olcsón venni, utána nem nagyon fogod felvenni többet.Kínai boltokban, Deichmannban,Asia Centerben...kéne megnézned
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült kapni.
viszonylag olcsón: 2500,-
szerintem elég jó ár ;))
és nem töri a lábam, és kényelmes! :'D
2010. dec. 30. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!