Derékmelegítőt lehet még kapni a hippsy-n és a lollee-n kívűl, valami olcsóbbat, mint ezek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 07:49
1/12 anonim válasza:
Szia! A Dunakeszi Auchanban láttam, gondolom a többiben is van. Az árát nem tudom pontosan 2000 Ft körül volt.
3/12 anonim válasza:
a lollee mennyibe kerül? ezekből vannak nagyobb méretek is?
4/12 anonim válasza:
ami a lurdyban van ott van nagyméret is
6/12 anonim válasza:
én kínaiban vettem 1800 Ft-ért, de ha elmész méteráru boltba akkor ott kérsz 20-30 centi csőanyagot, akkor is ott vagy.
7/12 anonim válasza:
A hippsynél folyamatosan akciózzák egyiket-másikat! 1790-ért vagy 1590-ért szoktam venni őket, csak kicsit türelmesnek kell lenni.
Nekem is van márkátlan, de annak nem jó a derékmegoldása (nincs neki, csak egy zsák).
8/12 A kérdező kommentje:
ok-ok, hogy akciózzák, de most fázik a hátam, sajna auchan sincs a közelben...azért köszi, majd körülnézek még
2010. dec. 15. 17:29
9/12 anonim válasza:
[link] Még a következő oldalon is van.
10/12 anonim válasza:
Én varrattam..elmentem egy méteráru boltba, vettem olyan rugalmas anyagot, ami tetszett, és varrónő megvarrta kb 5 perc alatt...talán ha 400 Ft volt a kettő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!