Városba (pl: kocsmákba, szórakozóhelyekre) gáz márkás tréningben "melegítőben" menni?
Pl: faja cipő, tréning gatya, fekete galléros póló, tréning felső (zipzáros, galléros)
volt már aki mondta h nem illik, sztem meg sportos és kényelmes.
ÉS ha csak az alsó vagy csak a felső részét veszem fel?
Általában külön hordom a 2-t.
A legtöbb tréning felső pont úgy néz ki mint a rendes pulcsi.
Amúgy meg sztem sokkal szebb pl: 1 márkás tréning gatya, mint amiket a fiatalok ma hordanak (fiúk xxl-es farmert, meg fakó-szakadt farmert, lányok bőrnacit meg leopárdmintást...)
Én inkább azt mondom h a farmer gatya/dzseki igénytelen viselet
Figyelj, én azokat is rondának tartom amiket felsoroltál, de a melegítőcucc (még ha márkás is) az én szememben tróger. Ne haragudj, de úgy érzem, hogy az ilyen ember nem ad magára, vagy a társaira annyit, hogy megfelelő és odaillő öltözékben jelenjen meg.
Igaz, hogy a mai divat ocsmány, és általában minden divat, de nem kötelező követni. Van normális nadrág - nem feltétlen farmer, de abból is létezik jó szabású, kényelmes anyagú - és pulóver is.
Esetleg magában a melegítő felső elmegy, de a nadrág sem magában sem együtt nem túl utcára illő viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!