Cikinek tartotok egy 14 éves lányt, aki a lenti irhabundában jár?
2010. dec. 13. 20:22
11/16 anonim válasza:
Úristen, ki ne menj ebben az utcára. :D Vagy legalábbis suliba ne. Saját érdekedben.
12/16 anonim válasza:
Ne hallgass azokra, aki leszúrnak ezmiatt. Teljesen jó kabát.
Tudod kamaszkoromban én is ilyen voltam, de ahogy öregszem, már letojom,hogy ki mit szól valamiért, ha fázok, akkor fázok és felöltözök. Teljesen ki vagyok akadva..most is láttam egy lányt, aki -3 fokban miniszoknyában volt, derék szabadon hagyva és ilyen kis mellénykabát volt rajta. Nekem ne mesélje be senki, hogynem fázott, csak divatolni akart..
13/16 anonim válasza:
Én szívesen hordanék ilyen kabit. Tetszik. Szép sál és sapka megdobja még az összhatást. Érték az ilyen, hordd büszkén! ;)
24L
14/16 anonim válasza:
Most akárki akármit mond, akkor is sz*r! Ha ilyenben járna az osztálytársatok, halálra cikiznétek! Mit kell bátorítani?
15/16 anonim válasza:
undoritó:( Demost komolyan nagymamámnak van ilyen...
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem a legszebb!:S Nekem is van egy hótaposóm ami elég ronda és ma cukkoltak is érte a suliba. Rosszul esett:( De ha te jól érzed magad benne akkor nyugodtan hordd! Az a legfontosabb!:)Tényleg jobb ma egy irhakabát,mint holnap egy tüdőgyuszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!