Téli leárazás! Mikor kezdődik?
Figyelt kérdés
H&M, ZARA, Bershka, Pull And Bear ilyesmi üzletekre gondolok. Érdemes ilyenkor vásárolni, nem? Mekkora akciók vannak? Hol érdemes elsősorban vásárolni ilyenkor Bp-en. Minden tapasztalatot várok!2010. dec. 13. 15:22
1/5 anonim válasza:
A téli cuccok leárazása tél végén, tavasz kezdetekor szokott lenni. Kitartás!
2/5 anonim válasza:
Karácsony után, a 2 ünnep között, de van ahol csak január elején- közepén.
A Zara, Bershka, Pull, Stradi az utolsók között kezdi mindig, Mango, H&M viszont Karácsony után.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a H&M egy kicsit már most is megkezdte bár kis mértékben, de karácsony után 27-én már biztos megkezdi nyáron is már június elején elkezdte.Zara bershka stradi valóban később, szerintem olyan január eleje-közepe körül.
4/5 anonim válasza:
Karácsony után szoktak kezdődni a leárazások.
5/5 anonim válasza:
Legtöbb helyen január elején (Szilveszterre még szeretik megfejni az embert), de néhány helyen már a 2 ünnep között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!