Egy ilyen felsőnek örülne egy 17 éves kis srác?
Figyelt kérdés
Ezt tőle is megkérdezhetném, de ajándéknak szánnám. Válogatós mindenben és szinte mindene meg van.
Az egyik szöveges pólót néztem.
2010. dec. 12. 20:11
1/9 anonim válasza:
Te ismered.Az én fiam (15 éves) fel nem venne ilyeneket.
2/9 anonim válasza:
igaz én nem srác vagyok, de nagyon örülnék neki. :)
3/9 anonim válasza:
Ha ilyen disco-stílusú akkor biztos de ha inkább rocker, akkor nem hiszem...
4/9 anonim válasza:
Hát én le sem venném nagyon izgi :D
Biztosan örülni fog neki legalábbis reméljük.
18/F
6/9 anonim válasza:
Karácsonyra? Biztosan, de készülj B-tervvel, én tavaly akartam ettől a fazontól, de nem sikerült neki sehogy sem összehozni időre, mindig volt valami baja, úgyhogy a végén hagytam a p.icsába és vettem máshol ajándékot...
7/9 anonim válasza:
húú nekem nagyon tetszenek igaz én lány vagyok :)
de azok is nagyon jól néznek ki amik fiúknak valóak...
szerintem ha ilyen deszkás vagy discos, house stílusa van biztos tetszene neki...
8/9 A kérdező kommentje:
Akinek venném, kedveli a mai modern zenéket. ha nem fog tetszeni neki akkor max kap mást is mellé.A héten megjön állítólag.
Különben meg válogasson a kölök!
2010. dec. 14. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!