Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pesten, hol lehet venni...

Pesten, hol lehet venni relatív olcsón ruhát/cipőt? Nem vagyok Magyarországi.

Figyelt kérdés

El szeretnék látogatni Magyarországra, azt hallottam, hogy sokkal olcsóbbak a ruhák mint máshol, kb. 20.000 Ft-ra tudnék venni egy farmer szoknyát, harisnyát és egy hosszabb bluzot?

Hol érdemes vásárolni, hallottam, hogy piacon is jó olcsó termékeket lehet kapni.

2010. dec. 12. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elkerülném a piacokat, mivel gagyi kínai cuccokat árulnak! (Plusz elég ízlésteleneket is.)

Inkább menj el egy H&M-be, én 2500-ért farmert, ugyanennyiért fehér basic inget, és 3500-ért pulóvert tudtam magamnak venni.

2010. dec. 12. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
H&M et hol találok?
2010. dec. 13. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:

new yorkerbe is érdemes benézni..sok felső 890ft szokott lenni leakciózva, meg 2-3 ezer ft-ért felsők..nacik kb 6000ft-tól vannak akciósan... tally weijl-be is szintén sok akciós dolog van ami olcsó...

h&m is jó..szinte bármelyik plázában megvan minden bolt...

én az aréna plázát javaslom (bár ott nincs new yorker) vagy árkád...

2010. dec. 15. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
amúgy a magyarországi az kis kezdőbetű.:D mert az már nem főnév, hanem melléknév.
2010. dec. 15. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj be az Árkádba. Ott megtalálsz mindent, de javaslom, hogy először menj be minden boltba és hasonlítsd össze az árakat, mert én jól megszívtam egy nadrággal. (Bementem a Springfieldbe és láttam egy tökjó piros nadrágot. Felvettem aztán úgy állt rajtam, mint az álom szóval megvettem. Következő boltban ugyan olyan nadrág féláron... Folytatnom sem kell.) Ajánlom a JeansClub-ot, C&A-t, H&M-et, NewYorker-t, Tally Weijl-t és még sok mást.

Piacra semmiképpen ne menj. Ha pedig tényleg olcsón akarsz jót akkor menj be a Hádába. Ez egy angol használtruhabolt, de olyat hallottam, hogy a legmárkásabb ruhákat fillérekért meg lehet venni úgy, hogy még a gyári címke is rajta van. (Ennek az a története, hogy amit boltban nem tudnak eladni, azt nem rakják vissza a raktárba, hanem kevés pénzért ugyan, de eladják ilyen turkálóknak és abból is van egy kicsi bevétel.) Én még nem volt ott, mert soha nem jut rá időm, de egyszer el fogok menni. (Belém lehet kötni...)

Farmerszoknyát én még soha nem láttam boltban, anyumnak van pár, de ő a Quelléből és Ottóból rendelte még annó. Ha miniszoknyát keresel akkor várj tavaszig, mert a tél közepén (szinte) biztos, hogy nem találsz. Harisnya ügyben én az Intimissimibe mennék (Árkádban van). A blúz meg attól függ, hogy milyen stílusú kell. Lehet, hogy találsz a NewYorkerben, de azis lehet, hogy az Orsayban találod meg a számodra megfelelő darabot.

Én elég finnyás vagyok ruhák terén. Így lett kabátvásárlásból 7 órás Árkád-túra. :DDDD És vettem egy nyamvadt kalapot, egy kabátot, meg egy nadrágot. És lejártam a lábamat. Az én esetemből tanulva, ne nagyon éld bele magad abba, hogy biztos, fogsz olyat találni amit elképzeltél, mert akkor addig fogod keresni amíg rájössz, hogy olyan nincs. (Én ilyen vagyok. Lehet, hogy te nem.) Végül találtam egy kabátot a NewYorkerben ami részben kielégítette a vágyaimat, részben pedig nem, mert nem elég hosszú, de ezt korrigálom egy derékmelegítővel és hosszú pólóval és pulcsival. Meg persze nem csípőnadrágot veszek fel. Egyébként pont elég hosszú, de mivel még "gyerek" vagyok ebben a havas időszakban rám-rám jön a hógolyózás és akkor aztán hóangyal és minden jó. :) Most a témától eltérve imádok hóembert építeni az éjszaka közepén. Olyan csodaszép az amikor éjjel minden hófehérbe öltözik és szinte nappali világosság van. :)))

Imádom a telet. :DD Csak ne lenne ilyen hideg. Remélem, hogy viszonylag érthetően fogalmaztam, de már későre jár és a fogalmazási képességem már nyugovóra tért. No aztán a fogalmazás gátlónak is elmúlt a hatása, szóval ideje van nekem is álomra hajtanom kicsiny buksimat. :D

Remélem tudtam segíteni valamicskét. :)

2010. dec. 16. 01:44
 6/6 anonim válasza:
Pesten nem tudok semmilyen boltot de viszont tőle fél órányira van Taksony ott igazán jó olcsón lehet nagyon jó ruhákat, cipőket szerezni!
2011. jan. 7. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!