Egy ducibb lányon is jól néz ki a cicagatya, úgy hogy hosszu felsőt vesz fel hozzá és csizmát?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 20:41
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire vagy duci. És mennyire hosszú a fölső. Utálom, ha a lányok hatalmas csülkeit kell látnom. Itt nem a lányok alkatával van a bajom, hanem az öltözködésükkel. Linkelj képet, és megmondjuk. :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem az is számít hogy milyen magas a csizma,mennyire takar a póló (:
Van olyan akinek vastagabbak a lábai,mégis jól áll neki a cicanaci,és akinek nem.
Kérdezd meg a barátnőidet hogy szerintük milyen (:
ja és sztem csak akkor vedd fel ha jól érzed benne magad
(:
14/L
3/9 anonim válasza:
Nekem vastagabbak a lábaim bár mostanába sokat fogytam és szoktam térdfölé érő csizmával és combközépig érő pulcsival cicanacit fölvenni. Ha jól öltözködsz hozzá egy vastag fekete cicanaci még vékonyithat is rajtad.
4/9 anonim válasza:
szerintem attól is függ, hogy milyen a stílusod és hogy tudod-e hordani
5/9 anonim válasza:
Én is ducinak számítok 176cm és 75 kg. Simán felveszem, magassarkú csizmával (nem érdekel, hogy kb 185 centis vagyok benne, lapostalpút nem bírok felvenni:)), akkor sokan megfordulnak utánam, és pozitív visszajelzéseket kapok:)
6/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen a felső és milyen a leggings. Ha a leggings nem túl világos, átlátszó vagy fényes, és jó fazonú és méretű, akkor sztem minden további nélkül...
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2010. dec. 12. 10:29
8/9 anonim válasza:
Én a 160/60 arányaimmal fel merek venni egy egyszínű, fekete/sötétkék cicanadrágot egy hosszabb pulcsival... Tudom, nem vagyok a legkisebb méretű én sem(közelebb vagyok egy bálnához), de lesz.rom. Én igy érzem jól magam.
18L
9/9 anonim válasza:
Mostanában így öltözködöm én is, és sokkal jobban áll, mint a farmernadrág (az övet ha meghúzom deréknál, kifolyik, ami nagyon nem szép, ha nem húzom meg, akkor meg lecsúszik a gatya.) A cicanadrág viszont leszorítja a hasat és a "csípőhájat". Nekem a combom elég vastag, viszont a térdemnek és a vádlimnak van formája, szóval ha combközépig érő pulcsit veszek fel, az úgy teljesen jó. Gumis derékövet szoktam még mellé:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!