Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok Budapesten olcsón...

Hol találok Budapesten olcsón convers tornacipőt?

Figyelt kérdés

Néztem a vaterát de anynira nem bizom az ilyenekben... Használt is jó lenne csak azét még jó állapotba legyen...

vagy ha új akkor hol van olyan hely ahol nagy a választék sok szin mint.. köszönöm a válaszokat.

2009. jan. 20. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Ha szerencséd van, használtruhaboltban akadhat...az iléyen helyen szinte minden majdnem új állapotban van, legfeljebb valaki felpróbálta amikor megvette...:D
2009. jan. 20. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a Converse-met turkálóban vettem, kemény 3500 Ft-ért:D Tökéletes állapotban volt, lassan fél éve nyúzom, és továbbra sincs semmi baja:)

Ezenkívül Debrecenben van egy olyan turi, ahol csak márkás cuccokat árulnak, Convik mindig vannak 5-9 ezer között, és rendelni is lehet.. nem tudom Bp-en van-e ilyen, de szerintem érdemes lenne utánanézned:)

2009. jan. 23. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

Office Shoesokban lehet szinte bármilyen Converset kapni. Én Retroban nem vennék, az a tapasztalatom, hogy ott drágább... Viszont szerintem ha mész külföldre, onnan mindenképp hozz egy párat, olyan extra darabok vannak, hogy jajjj :D Nekem Firenzéből van egy fekete, lakk dupla Conversem... mindenki irigyli ;) Megéri :P

Chococat

2009. jan. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!