Valóban megéri kimenni Bécsbe vásárolni? (H&M, ZARA)
Figyelt kérdés
Utazási költséget leszámítva, csak maga a bolti árakat figyelembe véve!2010. dec. 10. 22:59
1/5 anonim válasza:
Az árak hasonlóak, a kínálat ugyanaz!:) Szerintem nem érdemes csak azért kimenni Bécsbe. Ha mindenáron vásárolni szeretnél, válassz olyan boltot ami nincs Magyarországon!
Pl: hamarosan nyílni fog Forever21 üzlet Bécsben...na azért már érdemes kilátogatni!:);)
2/5 anonim válasza:
Szerintem megéri. Én múlt héten voltam kint. Zarában kb 6000 forintnak megfelelő forintért minőségi férfi farmert lehetett venni, 9 euróért polókat...
3/5 anonim válasza:
Szerintem is megéri, bár én közel vagyok Bécshez, a kínálat tényleg nagyjából ugyanaz.
Bocsi az off-ért, de nem tudja valaki, hogy a nagy, karácsony utáni leárazások mikor kezdődnek? Január 3?
4/5 anonim válasza:
Én Wiener-Neustadtban szoktam vásárolni, vonattal kimegyünk barátnőimmel és el shoppingolgatunk:) Van C&A, H&M, Tally WeiJl, asszem ZARA is. Közelebb van, megéri.
13/L
5/5 anonim válasza:
Zara sztem nincs Neustadtban... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!