Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem értik megy az...

Miért nem értik megy az emberek, hogy más egy márkásabb Made in China ruha és egy kínais Made in China ruha?

Figyelt kérdés

Mielőtt leordítanátok a fél fejem, nem vagyok márkaßuzi.

Tehát, annyira rossz nézni az embereket, hogy nem adnak magukra, egy kicsit sem. Vannak az emberfajták:

1. Nincs pénze, ezért nem tud rendes ruhát felvenni.

2. Van pénze, csak igénytelen.

3. Nincs pénze, de még is valamennyire ad magára.

4. Van pénze, és ad is magára.

Egyszerűen nem értem meg. Ennyire lusták lennének, hogy nem érdekli, hogy hogyan néz, ki, és mi a véleménye másoknak róla? Igazából annyi a bajom, hogy a kínai ruhák ócskák, csicsásak, vagy nyanyásak, öregemberes ruhák. Mondjuk veszel a kínaiba egy 5000 forintos csicsás, ócska anyagú miniruhát. Mondjuk a C&A - ban is meg lehet venni ezt a ruhát, csak teljesen más, jobb anyagban, és nem ilyen undorító csicsásan, 3000 - ért. Lehet, hogy ez is MIC, de nem ugyan abban a gyárban, nem ugyanazon a soron és nem ugyanazok a kis sárga ferdeszemű emberkék csinálták, hanem egy jobb gyárban, jobb minőségben! Ugye nem csak én vagyok így ezzel?

2010. dec. 10. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én Triumph outletben olcsóbban vettem egy melltartót, mint a kínaiban.. és még sorolhatnék ilyen példákat. Igaz, tavaly vettem egy DC cipőt, felhajtom a nyelvét: "designed in USA made in China" -.-" de az is igaz, hogy oké, hogy Kínában van a gyár, de jobb minőségű anyagból varrják.
2010. dec. 11. 11:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2010. dec. 11. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ügyes az ember olcsobban felöltözködhet plázás butikokból mint kínai üzletből: Orsay fari:800ft, C und A (nem írja az és jelet) téli kabát 290ft, Newyorker póló 290ft, és a bugyi és melltartó is 290ft. Tehát a felébe, se került mint ha kínai lenne. Persze ehhez jókor kell jó helyen lenni, de megoldható.
2010. dec. 13. 01:23
 14/17 anonim ***** válasza:
kedves utolsó,mikor kaptál te ezekben az üzletekben ilyen olcsón ruhákat?? Kíváncsivá tettél :)
2010. dec. 13. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:
A 290-es télikabátot egy talán februári-márciusi leárazáson vettem. A Newyorkerben időnként vannak nagyon akciós termékek 900-290-os inkább a nyáriasabb darabok amik megmaradtak. Az Orsayban pedig dolgoztam, így volt, hogy én csináltam a leárazást, de ott is van mindig akciós állvány, csak jól szét kell nézni.
2010. dec. 13. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem lehagyott mindegyik mögül egy 0-t..
2010. dec. 14. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem allergiám van a kínai cuccokra. Tűzzel vassal kéne kiirtani innet a sárga veszedelmet. Akiknek nincs pénzük, azok vehetnének jobb minőségű magyar terméket is, annak sincs annyira egetrengető ára. De ami egy pakuraszagú förtelmes kínai bolban van, attól felfordul a gyomrom. Régen ,amikor még kinőttem, és nem volt értelme drágábbra, mindig kinéztek, egy alsóbbrendű valaminek éreztem magam. Mióta menő cuccokat veszek, van respektem, jobban felfigyelnek rám, igaz nem csak öltözködésben változtam, de tény hogy igen is sokat számít. Vannak kompromisszumosabb árúak is, ár -érték arány, de én úgy vagyok vele, inkább legyen két menő minőségi puloverem, amit hosszú évekig tudok használni, mint 6 gógyinger, amik bedöglenek fél év alatt, mintha a kutya szájából jött volna ki kinézettel. Aztán vehet újat, árban úgy már majdnem ott van. Engem idegesít amugy, hogy mindent a sárga veszedelemmel gyártatnak le, egy made in china felírat annyit öl a termék exkluzivitásán, hogy nagyon! Ott van az Iphone is, van képük 200 ezer + forintot elkérni érte, és made in china felírattal útálkodnak. Ennyi pénzért már made in Californiát várna el az ember. Amugy tapasztalatom , hogy a made in Germany a legjobb cuccok. Viszont tény, hogy nem minden made in china felírtaú dolog gagyi, olcsó munkaerő miatt főleg Amcsi cégek ott rakatják össze a holmiaikat.
2011. dec. 13. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!