Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Láttatok már olyan srácot aki...

Láttatok már olyan srácot aki női ruhákat is felvesz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
ugy hivjäk, homokos!
2010. dec. 9. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nekem két olyan fiú osztálytársam is van akik női nadrágot és szoknyát is felvesznek. Hát mit sem mondjam nagyon epic fail!
2010. dec. 9. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen láttam, de nem utcára vette fel, de otthon néha, eleinte toleráltam aztán elhagytam, mert nem éreztem nőnek mellette magam, emellett nem volt homokos, csak vonzódott a női ruhákhoz.
2010. dec. 9. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Láttam már olyan srácot, aki a női részlegen vásárol magának nadrágot.

20L

2010. dec. 9. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
95%
Láttam, múltkor dejkmannban két nőnek öltözött csávó vásárolgatott női cipőket. Nagyon durva volt amúgy, az egyik kb geronazzo kisasszony szájával rendelkezett, és olyan szögletes volt, róla lerítt, hogy legalábbis hormonzavaros, de inkább férfi, a másik elment volna nőnek kinézetre, csak amikor megszólaltak. Olyan dörmögő mély hangjuk volt szegényeknek... kicsit sajnáltam a lányosabbat, sikerült normálisan kinéznie, és a hangja "cserbenhagyja"...
2010. dec. 9. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!